tuningstudio.fi

Ulkokäyttöön

Unohda ikkunoiden raapiminen. Hengittävän StormForce-autopeitteen alta saat aina kuivan ja jäättömän auton. Pääset heti matkaan! Stormforce-peitteen päältäotto kestää 30 sekuntia.

 

Cover-Zone -autopeite kestää todellista käyttöä - vuosia!

Markkinoilla on halpoja yleismallisia autopeitteitä, ts. auton kevytpeitteitä. Osa niistä kestää yhden käyttökerran.  Jotkut voivat kestää jopa talven, jos peitettä ei oteta päästä pois...

Cover-Zone -autopeitteet eivät kuulu tähän ryhmään. Cover-Zone-peitteet on suunniteltu mallikohtaisesti. Ne istuvat tukevasti, ja kestävät kovaa käyttöä. Tilaa kerralla istuva ja kestävä Cover-Zone -autopeite, niin ei alvariinsa tarvitse ravata hakemassa uusia.

 

Rankkaan ympärivuotiseen käyttöön Stormforce-autopeite

Automallikohtaisesti suunniteltu ja valmistettu Stormforce-autopeite on Cover-Zone -malliston lippulaiva. Stormforce-autopeite on vedenpitävä, hengittävä ja äärimämisen kestävä. Stormforce-autopeitteet valmistetaan nykyaikaisista High Tech -materiaaleista. Rakenne on 4-kerroksinen muodostuen järeästä pintakankaasta, pehmusteesta, ja Gore-Tex -tyyppisestä kosteuden haitumaan päästävästä kalvosta sekä maalipintaa suojaavasta sisäkankaasta.

  •  Hengittävä kangas pitää auton kuivana ja jäättömänä
  •  Nopeat startit: peitteen voi ottaa pois jäätyneenä ja lumikuormassa
  •  Lumi ja jää irtoaa ravistamalla
  •  Helppo vetää auton päälle

Stormforce-autopeite on tehty kestämään pohjolan arktiset olosuhteet. Saumat on tuplatikattu ja kulmat vahvistettu, Stormforce-autopeite kiinnittyy jämäkästi resorilla, joka ulottuu auto helman alle. Tämän lisäksi Stormforce-peitteen kiinnitykset voi varmistaa mukana seuraavilla kiinnitysnauhoilla. Tarvittaessa peitteen voi suojata lisävarusteena saatavalla lukkosarjalla. Peitteeseen on ommeltu myös läpiviennit lukitukselle.

  •  Valmistetaan mallikohtaisesti - taattu sopivuus
  •  2-vuoden takuu
  •  Todennäköisesti markkinoiden paras autopeite

Stormforce

TuningStudio on toimittanut Stormforce-peitteitä Suomeen vuodesta 2010 lähtien. Myös vanhimat peitteet ovat edelleen käytössä, koska Stormforce on tehty kestämään. Moni tyytyväinen asiaks on tilannut Cover-Zone peitteet kaikkiin perheen autoihin.

Apollo - UUTUUS ultrapremium-luokan autoille.

Valmistetaan autokohtaisesti tilaustyönä. Voit valita värit ja viimestelyn yksityiskohtia. Absoluuttiseti parhaat saatavissa olevat materiaalit, brittiläinen käsityötaito ja ammattiylpeys arvoautosi suojaksi.

 

Voyager - kestävä ja kompakti autopeite

Voyager on Cover-Zonen kevyempi versio ympärivuotiseen ulkokäyttöön tarkoitetusta autopeitteesta. Voyager-autopeitteen pintamateriaali on vettähylkivää ja valoa heijastavaa kangasta. Se pitää auton pinnat kuivina ja sisätilat viileänä, myös kuumassa auringonpaisteessa. Valon heijastuminen suojaa myös UV-säteilyltä.

Cover-Zone Voyager -autopeite on tehty tukevasta, mutta kevyestä kankaasta. Reunat on vahvistettu ja tuplatikattu. Voyager-kangas on kestävää - se kestää haurastumatta myös kovassa pakkasessa. Peite on kevyt, ja se pakkautuu pieneen tilaan nopeasti.

Voyager on oikea valinta Suomen olosuhteisiin, jos säilytät autoa katoksessa. Lumikuormassa Voyager-peite tulee harjata puhtaaksi ennen päätäottoa.

Voyager

Kestävä ja kevyt autopeite ympärivuotiseen käyttöön. Vedenpitävä yksikerroksinen rakenne.

 

StormForce ja Voyager peitteet ulkokäyttöön, valitse automerkki: