tuningstudio.fi

TÜV-todistus alustasarjaan ja madallusjousiin

 

 

 

 

 

 

TUV-todistukset alustan muutoskatsastukseen

Katsastus vaatii alustan muutokatsastuksessa osista TUV- tyyppihyväksyntätodistuksen tai  muun vastaavan todistuksen osista. Vaatimus koskee mm. madallusjousia, alustasarjoja, korkeussäädettäviä alustasarjoja, sekä raidevälin levityspaloja. TUV-todistuksesta kannattaa ottaa kopio, ja säilyttää sitä auton asiakirjojen joukossa. Katsastus ottaa yhden kappaleen katsastuksen yhteydessä. Siksi, ota todistuksesta kolme kopiota: yksi katsastukseen, yksi autoon ja yksi varalle. 

Tästä linkistä pääset tekemään palvelupyynnön TÜV-todistuksesta

 

Puhelinpalvelu: ma-pe 10-17    045 1295 005              Lataa tästä palveluesite

 

TUV-todistuksen metsästys on usein salapoliisityötä. Lähtötiedoiksi mahdollisimman tarkasti mistä autosta ja tuotteesta on kyse:

1. Ajoneuvon merkki, malli, vuosimalli, moottorin koko
2. Mistä tuotteesta on kyse (alustasarja, korkeussäädettävä, jousisarja jne)
3. Tuotteen tunnistetietoja, merkki, tyyppi, väri, mitä numeroita niissä on jne.

Muista puhelinnumero!  Asiakaspalvelu saattaa pyytää lisätietoja, jotta voimme löytää oikean dokumentin. Tämä voi edellyttää esim. jousien numeroiden tarkistamista tms. yksityiskohtia. Joskus oikean todistuksen löytäminen vaatii ykstyiskohtien tutkimista.

Olemme salapoliisityössä hyviä: 98% palvelupyynnöistä toteutuu!

 

TUV-todistuksen toimitus

TÜV- toimitetaan sähköpostitse pdf-tiedostona. 

 

Palvelun hinta

 
TUV-todistus on ilmainen. Todistuksen hankinnasta, ja toimittamisesta veloitamme 59,95 Euron palvelumaksun. Vain onnistuneet toimitukset veloitetaan. 
 

Toimitus sähköpostilla:

AP Fahrwerke, Eibach, FK, GTS, H&R, JOM, Koni, KW, MAD, Spax, Supersport, TA-Tecnix, Spax, Vmaxx, Vogtland, ST-Suspension. Muissa tuotteissa tarvitaan Maahantuojan Lausunto.

 

MAAHANTUOJAN LAUSUNTO

Vanhemmissa autoissa ja alustasarjoissa ei  välttämättä ole tyyppihyväksyntää koskaan ollutkaan. Trafin määräyksestä aikaisemmin ilman papereita hyväksytyt alustat on nyt muutoskatsastettava. Jos TÜV-paperia ei ole saatavissa, on mahdollista todentaa alustan hyväksyttävyys ns. maahantuojan todistuksella. 

Toimitamme maahantuojan lausunnon, edellyttäen että lausunnon kohteena oleva auto on Tieliikennelain ja asetusten mukainen. Tällaisia erikoistilanteita ovat esim. USA:sta ja Aasiasta tuodut alustasarjat joita ei ole tyyppihyväksytty EU:ssa. Samoin esim. alkuperäisistä varaosista on joskus vaadittu todistuksia. 

Pyydä lausuntoa allaolevalla lomakkeella, ja rastita kohta "Tarvitaan Maahantuojan todistus".