tuningstudio.fi

Vahvistettu kytkin & vauhtipyörä

Nykyaikaisen auton voimansiirron virittämisen lähtökohta:

Kiinteä vauhtipyörä & vahvistettu kytkin

Kaksoismassavauhtipyörä ja moottorin virittäminen sopivat huonosti yhteen. Nykyaikaisiin moottoreihin saadaan mukavasti lisätehoa moottorinohjauksen optimoinnilla tai tehoyksiköllä. Moottorit kestävät virittämistä upeasti, mutta kaksoismassavauhtipyörät yleensä eivät. Kun tehoa on nostettu, ja autoa käytetään reippaasti, kannattaa alkuperäinen kaksoismassa vaihtaan normaaliin kovaan vauhtipyörään.
 
CG Performance -muunnossarja sisältää kaikki tarvittaavat osat:
  • Kiinteä vauhtipyörä
  • Vauhtipyörän pultit
  • Vahvistettu kytkinsarja 

CG Performance on täysin Bolt On -sarja. Asennustyö on helpompi kuin alkuperäisen kytkimen ja kaksoismassapyörän vaihdossa, koska erikoistyökaluja ei tarvita.

CG Performance Vauhtipyörä & Kytkin -sarjan voi tilata neljällä eri kytkinvaihtoehdolla. CG Fast Road soveltuu parhaiten optimoituihin katuautoihin. CG Kevlar on erinomainen ratkaisu reilummin viritettyihin katuautoihi ja kovalla kuormalla ajettaviin autoihin.

CG Dual Friction yhdistää Kevlar- ja keraamisen palakytkimenominaisuuksia. CG Cerametallic on täysiverinen virityskytkin todella tehokkaisiin autoihin. 

Sarjat valmistetaan asiakastilauksesta CG:n tehtaalla Englannissa, ja toimiteaan suoraan kotiovelle UPS-rahdilla 

 

Vauhtipyörä & Vahvistettu kytkin tilaustyönä

Älä huolestu, jos et löydä autoosi sopivaa CG Performance Vauhtipyörä & Kytkin -sarjaa valikoimastamme. Toimitamme vauhtipyöriä ja kytkimiä myös tilaustyönä. Soita, tai lähetä tarjouspyyntö allaolevasta linkistä. Useinmiten löytyy ratkaisu. 

Puhelinpalvelu  ma - pe  10 - 17  045 1295 005

Pyydä tarjous Vauhtipyörästä/kytkimestä

 

CG Performance Vauhtipyörä &  Kytkin -sarjat automerkeittäin