tuningstudio.fi

RVS-käsittely

Tilaa RVS-tuotteet kätevästi verkkokaupasta

RVS-käsittely herkistää ja vahvistaa koneistot

RVS on SUOMALAINEN menetelmä, joka mahdollistaa tuntuvat parannukset uusien ja käytettyjen mekanismien, kuten moottoreiden ja vaihdelaatikoiden  RVS on luotettava suomalainen innovaatio: RVS  tekee täsmälleen sen mitä lupaa.

RVS-tuotteet löydät tästä linkistä

 

RVS käsittelee rautaa sisältävät metallipinnat

RVS-käsittelyssä rautaa sisältäville kitkapinnoille (laakerit, sylinteriseinämät, hammasrattaat) muodostuu äärimmäisen liukas, tasainen ja timatinkova metallikeraaminen pinta. RVS-käsittelyn vaikutukset on todennettu puolueettomissa tutkimuksissa.

 

2010 arvostettu saksalainen TÜV todisti puolueettomassa testissä RVS-teknologian toimivuuden.

Lataa tästä linkistä artikkeli TÜV SÜD -tutkimuslaitoksen RVS-raportista              

 

RVS herkistää uudet ja vanhat koneet

RVS -käsittely viimeistelee uuden laitteen kitkaparien (esim. mäntä-sylinteri) liukupinnat käsittämättömän sileiksi, samalla optimoiden niiden välykset jalostaen niiden liikeradat pehmeästi yhteentoimiviksi. Uudetkaan autot eivät ole niin tarkoista ja laadukkaista komponenteista tehtyjä, ettei RVS parantaisi niiden keskinäistä toimintaa ja pintoja aivan optimaalisiin mittoihin.

Valmis RVS-pnta suojaa mekanismia tehokkaasti kulumiselta. On järkevää antaa koneille ja laitteille paras mahdollinen suoja. Samalla esim. polttoaineen kulutus pysyy kurissa.

RVS -käsittely mahdollistaa jo kuluneen muttei rikkoontuneen, rautapitoisen kitkapinnan kunnostuksen, koska käsittelyssä syntyy uusi pintarakenne. Huomaa, että jossain menee raja siitä, milloin on myöhäistä tehdä muuta kuin vaihtaa uutta osaa mekanismiin. RVS:llä on mahdollista kunnostaa kulunutta, tai siirtää uuden osan asentamista tulevaisuuteen

 

RVS on tutkitusti toimiva, ja käytännössä hyväksi havaittu ratkaisu

RVS:llä saavutetaan säännönmukaisesti positiivisia tuloksia, oli kyseessä uusi tai vanha moottori, vaihdelaatikko, perävälitys tai dieselpumppu. RVS-käsittely parantaa kaikkien mekanismien toimintaa: 

-  Tasaisempi käynti, alempi käyntilämpötila ja hiljaisemmat mekaaniset äänet
-  Suurempi teho ja vääntömomentti
-  Puhtaammat päästöt
-  Polttoainetta säästyy yli 5%
-  Öljy pysyy puhtaampana
 

ASIAKASPALVELU  &  TEKNINEN  NEUVONTA

asiakaspalvelu @ tuningstudio.fi      puhelin ma - pe  10-17     045 1295 005