tuningstudio.fi

MP-peitteet

Tilaa Cover-Zone-peite moottoripyörällesi verkkokaupasta:

Markkinoiden kestävin moottoripyörän kokopeite

Brittiläinen Cover-Zone on valmistanut huippulaadukkaita autopeitteitä yli vuosikymmenen. StormForce on markkinoiden kestävin autopeite. Nyt samaa tinkimätöntä laatua saa myös moottoripyöriin: Cover-Zone -peite kestää, takuulla!

Siirry selailemaan peitteitä tästä

Järeä mp-kokopeite 2-vuoden takuulla

Cover-Zone StormForce on prätkäpeitteiden Rolls-Royce! Se on arktisiin olosuhteisiin kehitetty hengittävä mp-peite. StormForce-peite päästää kosteuden haihtumaan pyörän pinnoilta, mutta se ei laske vettä läpi. Ulkopinnassa kestävä kangas, jonka alla on hengittävä kalvo (gore-tex -tyyppinen) tukevaan kankaaseen kiinniterttynä. Peitteen sisäpuoli on pehmeää ja likaa hylkivää materiaalia, joka ei naarmuta pyörän pintoja. StormForce-materiaali kestää lunta, jäätä, kaatosadetta ja repivää tuulta. Kahden vuoden takuu!

Stormforce moottoripyörän kokopeitteen ominaisuudet voidaan tiivistää näin: StormForce on riittävästi ylimitoittettu kestämään vuosia jatkuvaa ulkosäilytystä. Se suojaa moottoripyörän säältä, kosteudelta ja auringolta. Stormforce -peite valmistetaan Englannissa, käsityönä ja parhaista raaka-aineista. Ymmärrettävästi StormForce ei ole markkinoiden edullisin moottoripyörän suojapeite. Se on paras!

              

   StormForce-peitteen 4-kerroksinen rakenne suojaa moottoripyöräsi kaikissa olosuhteissa.

Siirry selailemaan peitteitä tästä

Kevyt ja kestävä mp-peite kylmävarastointiin ja matkoille

Cover-Zone Voyager -peite on erittäin tukeva ja hengittävä kangaspeite. Voyager-peite on tehty samalla tarkuudella ja huolellisesti kehitetyillä yksityiskohdilal kuin StormForce. Voyager on rakenteeltaan yksinkertaisempi, kevyempi ja siten myös edullisempi. Se pitää pyörän kuivana, ja kestää ulkokäytössä kovaakin keliä.

Parhaimmillaan Voyager-peite on säilyettäessä moottoripyörää kylmässä varastossa, katoksessa tai parvekkeella.

Voyager-materiaali on kestävä ja kevyt peite, jota voit kuljettaa mukana matkoilla.

 

Tilaa MP-peite, vaikka osamaksulla

Valitse tuotesivulta pyöräsi koon mukainen peite. Toimitamme Cover-Zone moottoripyörän peitteet asiakastilausten mukaan suoraan tehtaalta Englannista. Tilaukset voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla tai vaikka osamaksulla. Yli 3 kpl tilauksiin saatavissa alennusta edullisemman rahdin kautta. Pyydä asiakaspalvelusta hinta kimppatilauksille.

Siirry selailemaan peitteitä tästä

asiakaspalvelu@TuningStudio.fi      puhelinpalvelu  ma-pe 10-17   045 1295 005