tuningstudio.fi

Voimansiirto
TuningStudio.fi on brittiläisten laatumerkkien Natiolnalin ja CG Performancen maahantuoja Suomessa.
 
 
 

Tilaa kytkimet ja vauhtipyörät edullisesti maahantuojalta

Voimansiirron kuluvat osat ovat kallita, ja ikäviä vaihdettavia. Älä maksa liikaa voimansiirron varaosista! Toimitamme edullisesti brittiläisiä National-merkkivaraosia.

Huomio! Tehokaammissa autoissa, ja raskaan kuorman alla vakiokytkin aina riitä. CG Performancen valikoimasta löytyy ratkaisu myös viritykseen ja kilpakäyttöön.
Pääset tuotteisiin klikkaamalla linkkejä.

 

Alkuperäinen kaksoismassavauhtipyörä

TuningStudio toimittaa alkuperäiset LuK ja Sachs 2-smassavauhtipyörät, sekä OEM-kytkimet edullisesti kotiin kannettuna.

Kaksoismassavauhtipyörän korvaussarja
Toimitamme National- ja Valeo-merkkiset muunnossarjat kovaan vauhtipyörään. Muunnossarjat saatavissa myös vahvistetulla kytkimellä varustettuna.

Alkuperäiset kytkimet
Englantilaiset National-kytkimet. Luotettavaa laatua Euroopan suurimmalta itsenäiseltä valmistajalta. Edulliset hinnat. 


Kytkimen irrotusmekanismi
Monissa kaksoismassavauhtipyörissä käytetään irroitusmekanismia, jossa yhdistyy työsylinteri ja painelaakeri. Kytkinakseli tulee mekanismin läpi, joten irroitusmekanismi vaihdetaan samalla kun vaihdelaatikko on irti.


Vahvistetut kytkimet
Tehokkaisiin katuautoihin, vaununvetäjiin ja kisakoneisiin tarvitaan yleensä paljon alkuperäistä tiukemmin tarttuva kytkin.  Jos autossa on esim. tehokkaampi moottorin ohjelma, kannattaa tilata vahvempi kytkin. Useita vaihtoehtoja kitkamateraaliksi (massa, kevlar, keraaminen, sintteri). Valikoima kattaa lähes kaikki automallit.

Kiinteä vauhtipyörä & vahvistettu kytkin
Kaksoismassavauhtipyörä on virittäjän vihollinen. Kun auton tehoja lisätään reilusti, kannattaa vaihtaa kovaan vauhtipyörään, ja laittaa sen kaveriksi tehoja vastaava kytkin.