tuningstudio.fi

High Performance -ilmansuodattimet alkuperäiseen koteloon

Tästä kategoriasta löydät alkuperäiset amerikkaliaset K&N-ilmansuodattimet. Lisäksi valikoimassa on edullisia FK-ilmansuodattimia. FK-suotimet ovat edullisia, ja hyväksi todettuja. Rehellisyyden nimissä toetamme että K&N on yksinkertaisesti markkinoiden paras ilmansuodatin.

Useimmat K&N-suodattimet toimitetaan kotimaan varastosta Matkahuollon rahdilla. Erikoisemmat tuotteet saadaan tehdastilauksena muutamassa viikossa.

HUOM! Muista tilata myös suodattimen huoltosarja.

asiakaspalvelu@TuningStudio.fi   puhelinpalvelu 045 1295 005  ma-pe 10-17

 
Monikerroksinen puuvillasuodatin sitoo pölyn ja muut epäpuhtaudet tehokkaasti
 
 
 K&N-suodatin mikroskooppikuvassa. Suodatinöljyllä käsitelty puuvillakangas sitoo imuilmasta tehokkaasti epäpuhtaudet, mutta antaan ilmanvirtauksen liikkuaa tehokkaasti.

 

K&N -korvaussuodatin sopii suoraan auton alkuperäiseen suodatinkoteloon

K&N-korvaussuodatin on tarkasti alkuperäisen suodattimen muotoinen ja istuu virheettömästi auton suodatinkoteloon. Puuvillakankaaseen perustuvan K&N suurtehosuodattimen suodatuskyky ylittää perinteisen paperisuodattimen suorituskyvyn. Samanaikaisesti K&N-suodattimen virtausvastus on pienempi. Lisäksi K&N-suodatin voidaan pestä yhä uudelleen ja uudelleen. K&N ei ole kertakäyttöinen, kuten tavallinen ilmansuodatin.