tuningstudio.fi

Jarrupalat autoon

EBC ja Ferodo Performance-jarrupalat netistä

Vakiopalat eteen:

Vakiopalat taakse:

Performance-palat eteen:

Performance-palat taakse:

Pysäyttävää suorituskykyä autoosi!

TuningStudio.fi suosittelee National Performance-jarrulevyjen kaveriksi huippuluokan jarrupaloja. Toimitamme tunnettujen maailmanmerkkien testattuja, ja hyväksit todettuja tuotteita. Legendaarinen Ferodo on yksi johtavista performance-palojen valmistajista. EBC-jarrupalat ovat vakuuttavaa laatutyötä. Valikoima kattaa käytännössä kaikki automallit.

 

EBC-jarrupalat

Brittiläiset EBC-jarrupalat ovat nousseet yhdeksi suosituimmista jarrupalamerkeistä. EBC on erityisen suosittu katukäytössä ja kevyemmässä kilpakäytössä. Valikoimasta löytyy korkealaatuiset palat vakioautoon, pölyttömät palat näyttävien vanteiden kaveriksi sekä eriasteisia Sport Performance ja Racing -paloja.

Käyttöautoon Ultimax2 on paras ratkaisu. Jos jarrupöly ärsyttää vanteissa, kannattaa valita Greenstuff, joka on lähes pölyämätön. Keraaminen EBC Redstuff sopii hyvin tehokkaisiin katuautoihin, joissa käytetään katurenkaita, sekä kevyempiin rata-/ralliautoihin. Redstuff ei pölyä, ja toimii erittäin hyvin myös ratapäivillä.

EBC Yellowstuff on saavuttanut legendaarisen maineen sekä katu- että kilpakäyttöön soveltuvana performance-jarrupalana. Todella nopeisiin autoihin suosittelemme EBC Bluestuff -jarrupalaa. Alkujaan kestävyyskisoihin kehitetty Bluestuff toimii hyvin myös kylmänä, ja sopii siksi myös katuautiohin.

Toimitamme EBC-jarrupalojen mukana myös katsastuksessa vaadittavat TÜV-todistukset.

 

Ferodo Racing -jarrupalat ja -nesteet

Ferodo on maailman tunnetuin jarrupalamerkki. Ferodon maine ja arvoistus on ansaittu kahdella areenalla: katukäytössä ja kilpailuissa. Päivittäisessä ajossa Ferodo-jarrupalat tarjoavat luotettavan jarrutustehon ja tuntuman jarruihin ja tien pitoon.

Kilpailukäytössä Ferodo on legenda. Jo pienet karting-kuskit oppivat tuntemaan merkin, joka takaa varman pysähtymisen. Ferodo Racing -valikoimasta löytyy High Performance -jarrupalat tehokkaisiin katuautoihin ja täysiverisiin kilpureihin.

Vaativille katukuskeille ja ratapäiville suosittelemme Ferodo Racing DS2500 -jarrupaloja, joiden suorituskyky niin kylmänä kuin kuuman lyö nk. street performance -palat reilulla marginaalilla. Toimitamme kaikkia Ferodo Racing -tuotteita. Valikoimasta löydät kaikki kisapalat aina pitkän matkan kisoissa suosittuun DS 3000 E -palaan asti.

 

Kysy jarrupaloista asiakaspalvelusta

puhelinpalvelu ma - pe 10 - 14   045 1295 005      asiakaspalvelu@tuningstudio.fi