tuningstudio.fi

Jarruletkut

Tilaa tästä Fischer-teräspunosletkut

Hae pudotusvalikoista automallsi, ja klikkaa "valitse" -nappia, niin näet sopivat Fischer-jarruletkut autoosi. Tilaukset voit maksaa verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
 
 

Varmista jarrut Fischer-teräspunosletkuilla

Ylivoimainen jarrutustuntuma tuo ajoon turvallisuutta, hauskuutta, ja itseluottamusta. Kontrollia - tiedät pidon rajan ja pystyt saavuttamaan maksmaalisen hidastuvuuden. Saksalaiset Fischer -teräspunosletkut ovat parhaimmillaan paineessa - oli kyseessä normaali katuajo, ratapäivä tai maximum attack vaikka rallin viimesellä erikoiskokeella. 

Fischer Hydraulik Gmbh on ottanut tavoitteekseen olla lajinsa paras. Fischer-teräspunosletkut valmistetaan alan parhaista (lue kalleimmista) komponenteista. Jokainen valmistettu letkusarja testataan erikseen. Tuloksena on moottoriurheilun ammattilaiset vakuuttanutta laatu - Fischer on johtava merkki Saksalaisissa kilpa-autoissa. Ammattilaiset suosittelevat Fischer-letkuja myös katuautoin. 

Autotehtaat asentavat jarruihin halvat kumiletkut, jotka hapertuvat ja joustavat. Teräspunosvahvistettu Teflon-letku ei jousta eikä väsy. Tavallisten jarruletkujen turvallinen käyttöikä on noin  vuotta mutta teräspunosletkujen käyttöikä on käytännössä rajaton.

  •  Aerospace-tason  komponentit

  •  Käyttöalue -75 - +260 C

  •  5-vuoden takuu valmistajalta

  •  Hyväksytty tieliikenteeseen

  • Fischer-jarruletkusarja on asennusvalmis paketti

  • Mukaan tulee katsastuksessa vaadittava TÜV-todistus

 

Fischer-jarruletkusarjat ovat TÜV-tyyppihyväksyttyjä tieliikenteeseen. TraFi on kiristänyt hyväsyntöjen vaatimista, ma muistuttelee ahkerasti katsastusasemia, että autoon tehtävistä muutoksista pitää löytyä asianmukaiset hyväksynnät. Fischer-teräspunosletkujen mukana toimitetaan vaadittava todistus.

 

asiakaspalvelu ma-pe 10 - 17   045 1295 005        asiakaspalvelu@tuningstudio.fi