tuningstudio.fi

Iskunvaimentimet autoon

 

KYB-iskunvaimentimet, maailman suurimalta valmistajalta:

Tilaa edulliset iskunvaimentimet autoon tästä

Valitse pudotusvalikosta automalli, ja klikkaa hae

Näet malliin tarjolla olevat KYB-iskunvaimentimet. Turvallisen ajettavuuden varmistamiseksi, vaihda iskarit aina pareittain. Muista myös suojakumisarja. Etuakselilla kannattaa harkita myös yläpään kumilaakereiden uusimista, koska kumilaakerit puretaan iskarin vaihdon yhteydessä.

 

Pyydä muista laatuiskareista edulline tarjous

TuningStudio.fi toimittaa myös Bilstein- ja Koni-iskunvaimentimia erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimassa myös säädettävät iskarit ja sport-iskarit sekä madallussarjaan sopivat lyhennetyt iskarit.

Tästä linkistä klikkaamalla pääset lähettämään tarjouspyynnön

asiakaspalvelu@TuningStudio.fi      puhelinpalvelu  ma-pe 10-17   045 1295 005

 

 

KYBiltä löytyy ratkaisu kaikkiin iskaritarpeisiin

Japanilainen Kayaba valmistaa KYB-iskunvaimentimia kaikissa maanosissa. KYB-iskunvaimentimia, ja jousia käytetään laajasti autotehtailla ensiasennuksessa. KYB osaa iskunvaimentimet, mikä näkyy sekä laajana valikoimana että luotettavana laatuna.

 

KYB Excel-G on maailman eniten valmistettu kaasuiskari

Excel-G -iskunvaimennin edustaa japanilaista laatuosaamista parhaimmillaan. Excel-G on kestävä ja kohtuuhintainen korvausiskunvaimennin. Suomessa Excel-G on eniten myyty kaasuiskari vuodesta toiseen.

KYB Excel-G -sarjan laadusta kertoo yhteistyö saksalaisen alustasarjavalmistaja GTS:n kanssa. GTS käyttää Excel-G -vaimentimien runkoja GTS Sport -iskunvaimentimien perustana. Tutustu GTS Sport -iskunvaimentimiin tästä linkistä.

  

KYB Exce-G -kaasuiskunvaimennin on maailman suosituin iskunvaimennin. KYB Premium on vanhemaan kalustoon optimoitu edullinen ja laadukas perusiskari. KYB valmistaa myös vakiojousia, sekä mm. yläpään kumilaakereita sekä suojakumisarjoja.

 

KYB Gas-a-Just lisää ajettavuutta ja tukevuutta kuormattuna

Moderniin yksiputkiseen rakenteeseen perustuva KYB Gas-a-Just mukautuu ajo-olosuhteisiin ja kuormaan. Gas-a-Just -iskunvaimennin säilyttää jousitusmukavuuden. Samanaikaisesti, se kontrolloi tehokkaasti kuormatun auton jousituksen liikkeitä. Gas-a-Just -iskunvaimentimen laaja suorituskykyalue on erinomainen parannus autoon, jolla ajetaan paljon ja kuormattuna.

Suosittelemme KYB Gas-a-Just -kaasuiskareita kuormajousien kanssa ja vaununvetämiseen. Soveltuu myös käytettäväksi madallusjousien kanssa, enintään 40 mm madalluksessa. Yhdistettynä esim. Eibach- tai MAD-madallusjousiin, saadaan auto jonka mukavuus säilyy,  eikä sporttisesta ajettavuudesta tingitä.

 

KYB Ultra-SR on huippuiskari kovaan ajoon

Kun vauhti nousee, ja vaatimukset kasvavat KYBin vastaus on Ultra-SR sporttinen kaasuiskari. Kilparadoilla kehitettyyn yksiputkiseen rakenteeseen perustuva KYB Ultra-SR on viritetty urheilulliseen ajoon ja tehokkaisiin autoihin. Yksiputkinen rakenne takaa sport-iskunvaimentimelle ennenkuulumattoman suorituskyvyn, sekä  urheilulliselle autolle sopivan, hienostuneen tiukan kyydin.

Suosittelemme KYB Ultra-SR -iskunvaimentimia erityisen hyvää ajettavuutta vaativalle kuljettajalle ja nopeisiin autoihin. Erinomainen valinta esim. ratapäivillä käytettävään urheilulliseen.

                    

 

KYB Premium on edullinen laatuiskari vanhempaan autoon

Vanhan auton käyttöarvoa kannattaa parantaa vaihtamalla iskarit kunnollisiin. KYB Premium on edullinen hydrauline, eli öljyiskari. KYB Premium -mallistoossa on huomioitu kohteena olevan automallin ikä, ja todennäköiset ajokilometrin. Näin KYB Premium -iskunvaimentimet kompensoivat auton muiden osien kulumista. Kayaban osaaminen, ja suuret tuotantomäärät mahdollistavat edulliset hinnat, ajettavuudesta ja kestävyydestä tinkimättä. 

 

asiakaspalvelu@TuningStudio.fi      puhelinpalvelu  ma-pe 10-17   045 1295 005