tuningstudio.fi

Ilmansuodattimet

Tilaa K&N-ilmansuodatin: lisätehoa ja pienempi kulutus

K&N Engineering Ltd on johtava High Perfomrance -ilmansuodattimien  ja imuilmasysteemien valmistaja. Kalifornian Riversidessä toimi markkinoille puuvillakankaaseen perustuvan suodattimen 1969. Tämä perusta on pitänyt pintansa suodattimien markkinoilla pian 50 vuotta!

K&N valmistaa ilmansuodattimia, imujärjestelmiä ja öljysuodattimia. Valikoimassa on yli 5000 perusteellisesti testattua K&N-tuotetta. K&N-ilmansuodattimet ovat kestäviä ja pe3stäviä. Ne antavat autollesi parhaan saatavissa olevan ilmavirtauksen - ilman tehoa pudottavaa imuvastusta.

K&N-suodatin kestää auton iän.  Muista tilata samalla suodattimen huoltosarja!

K&N-korvaussuodattimet alkuperäiseen suodatinkoteloon
 
 
        
K&N-suodattimen huoltosarja sisältää pesuaineen ja suodatinöljyn. Suodattimia tarvitsee pestä harvoin, Huoltoväli on jopa 50 000 km. Yksi huoltosarja riittää monelle suodattimelle, vuosiksi eteenpäin. K&N myöntää tuotteilleen USA:ssa rajoitetun miljoonan malin takuun. Ohjeiden mukaan hoidettuna K&N -suodatin kestää helposti auton käyttöiän, ja enemmänkin. Aika harva auto kulkee 1,6 mljoonaa kilometriä käyttöikänsä aikana.
 

K&N -suodattimet on kehitetty mooottoriurheilussa

K&N-suodattimet ovat saaneet alkunsa tapreesta kehittää tehokkaasti suodattava, ja vastukseton ilmansuodatin Kalifornian erämaakisojen huiman pölyisiin olosuhteisiin. K&N soveltuu erinomaisesti ralliin, rallicrossiin, motocrossiin jne. 
 
 
Moottorit ovat kalliita. Kilpamoottorit ovat hyvin kalliita. Moottori kannattaa suojata parhaalla mahdollisella ilmansuodattimella. Moottoriurheilun ammattilaiset luottavat K&N-tuotteisiin kautta maailman, oli lajina Nascar, ralli, Formuka 1, Le Mans tai mikä muu tahansa vauhtilaji. Voittajan autosta löyty yleensä K&N-suodattimet.