tuningstudio.fi

Sisäkäyttöön

 

Tilaa  autosi suojaksi hengittävä ja maalipintaa suojaava Sahara-autopeite. Pakettiin kuuluu kätevä säilytyskassi.

 

Sahara-autopeite suojaan auton sisävarastoininnissa

Harrasteauto on aina suojaamisen arvoinen, arvoautosta puhumattakaan. Cover-Zone Sahara on oikea valinta, kun säilytät autoa sisällä. Sahara-peite toimii erinomaisesti sekä lämpimässä että kylmässä tilassa. 
 
Cover-Zone Sahara-autopeite on mallikohtaisesti valmistettu, hyvin istuva auton suojapeite. Se hengittää ja päästää kosteuden haihtumaan auton pinnalta. Sahara-autopeitteen sisäkangas on pehmeä, mikä auttaa suojaamaan maalipintaa. Tukeva pintakangas kestää vuosien käyttöä, ja hylkii tehokkaasti likaa. 

Cover-Zone Sahara-autopeite suojaa auton maalipinnat tallin pölyltä ja lialta. Jos samassa tilassa rakennellaan autoja, voi ilmassa ajoittain lennellä myös metallia tai kipinöitä. Auton ympärillä liikuttaessa voi maalipinta vaurioitua, eikä vahinkoja voi aina estää. Tukeva autopeite on halpa henkivakuutus autosi maalipinnalle.

Kalahari

Premium-luokan fleece-materiaalista tilaustyönä valmistettava peite auton sisävarastointiin. Valitse värit ja yksityiskohdat. Upea peite, joka istuu tiukasti. Autosi näyttää upealta myös suojattuna.

Sahara

Hengittävä ja pehmeä peite auton säilytyksen sisätiloissa. Suojaa maalipinnan pölyltä ja pieniltä kolhuilta. Istuu tiukasti ja auttaa ylläpitämään autosi kunnon sekä arvon säilytyksen aikana.

Cover-Zone SAHARA-autopeite sisäkäyttöön. Valitse automerkki:

 
 
Cover-Zone Sahara -autopeitteet on suunniteltu ja valmistettu mallikohtaisesti.
Ne istuvat tukevasti ja pysyvät auton päällä. Osassa malleista on pussit sivupeileille.