tuningstudio.fi

Cover-Zone autopeitteet

 

 

 

 

 

Tilaa taatusti sopiva ja kestävä autopeite TuningStudio.fi´stä

Cover-Zone tekee maailman parhaat autopeitteet

Cover-Zone -autopeitteet valmistetaan autokohtaisesti. Valmistaja edustaa peribrittiläistä autoalan erikoisosaamista. Sumujen saarella autot peitellään suojaan kaatosateelta ja talven epämääräiseltä keleiltä, joissa voi esiintyä myös räntää ja lunta. Brittien ruostuttava sää takaa, että laadukkaille autopeitteille on tarvetta.

Cover-Zone on määrätietoisesti kehittänyt autopeitteiden valmistustekniikkaa, materiaaleja sekä mallistoja. Aktiivisen kehitystyön tuloksena Cover-Zone -valikoimasta löytyy kestävä autopeite lähes kaikkiin automalleihin. Kaikkiin  käyttötarkoituksiin. Myös Suomen rankkaan talvisäähän.

 

Klikkaa tästä tuotteisiin:

Cover-Zone -autopeitteet ulkokäyttöön: Stormforce, Voyager & Apollo

Cover-Zone -autopeitteet sisäkäyttöön: Sahara & Kalahari

 

 

Mihin autopeitteen valinnassa pitää kiinnittää huomiota?

Ulkona säilytettävä auto

  • Suomen sääolosuhteissa ulkosäilytyksessä on välttämätöntä käyttää hengittävää peitettä. Eli, kosteuden on voitava haihtua auton pinnalta, mutta vesi ei saa päästä peitteen läpi auton pintaan.
  • Onko auto taivasalla? Talven lumi ja jää eivät ole ongelma, kun auto suojataan täysin säänkestävällä peitteellä. Tällaisen peitteen on kestettävä lumikuorma ja jäätyminen. Mikä tärkeintä, peite on voitava ottaa pois auton päältä myös täydessä lumikuormassa.
  • Jos autoa säilytetään ulkona, mutta esim. autokatoksessa, pärjäät hyvin vähän kevyemmällä jokasään peitteellä. Samoin jos auto otetaan käyttöön harvakseltaan ja sinulla on aikaa harjailla lumet pois peitteen päältä. Oleellista on, että peite hengittää. Hengittävä peite pitää auton huurteettomana

Cover-Zone -autopeitteet ulkokäyttöön: Stormforce, Voyager & Apollo

 

Sisällä säilytettävä auto

  • Maalipinnan suojaaminen edellyttää, että autopeitteen sisäpinta on pehmeä, eikä jätä maaliin jälkiä.
  • Myös sisäpeitteen pitää olla hengittävä, erityisesti jos varasto on kylmä.
  • Peitteen tulee pakkautua pienen tilaan silloin kun se ei ole käytössä

Cover-Zone -autopeitteet sisäkäyttöön: Sahara & Kalahari