tuningstudio.fi

Performance Kytkimet

Tilaa autoosi vahvistettu CG Performance -kytkin

Vahvistettu kytkin kestää ja pitää tosipaikassa

Vakiokytkin kestää tavallisessa käytössä. Entä sitten kun autoon lisätään tehosofta, tai sillä vedetään vaunua? Kovemmassa käytössä oleva auto tarvitsee ennenpitkää kestävämmän kytkimen.

Brittiläinen CG Performance on vahvistettujen kytkinten asiantuntija. CG Performance on valmistanut vahvistettuja kytkimiä vuodesta 1990 alkaen. CG Performance-valikoima kattaa lähes kaikki automerkit ja mallit. CG-kytkimistä löytyy ratkaisu kadulle, offroad-käyttöön, ralliin ja radalle. Huippumalli CG 777-series -kytkimellä voidaan välittää luotettavasti yli 1000 hv teho ja 950Nm vääntömomentti.

CG Performance ei mainosta isoja teho-/vääntölukemia. Se mitä kytkimen tiedoissa lukee, se pitää ja siinä käytössä mihin kytkin on tehty. CG on todellinen Performance-kytkin

 

Valitse CG Performance -kytkin allaolevista pudotusvalikoista:

Vahvistetut massakytkimet & Kevlar-kytkimet

Järeät virityskytkimet, Cerametallic & Dual Friction

Vahvistetut massalevyt

Virityskytkinlevy

 

HUOMIO, jos et löydä autoosi, ja käyttöösi sopivaa kytkinta se valmistaetaan tilaustyönä. Kysy! Tilausprojektit eivät ole sen kalliimpia kuin mallistossa olevat kytkimet. CG Performance on kytkinten asiantuntija, joka ei vapaaehtoisesti jätä kysyjää pulaan. 

Pyydä tarjous vahvistetusta kytkimestä. Klikkaa linkkiä, ja täytä lomake 

asiakaspalvelu(at)tuningstudio.fi,  puhelinpalvelu   045 1295 005   ma-pe  klo 10 - 17

 

CG Performance -kytkinmallit

CG Performance Fast Road

Tehon/väännön lisäys +25%. Kevyesti viritetyt katuautot, jatkuvasti kuormattuna ajettavat autot, vaununveto jne.

CG Performace Kevlar

Tehon/väännön kesto +35%. Lämmönkesto lähes kaksinkertainen korkeakitkaiseen massakytkimeen verrattuna. Lähes vakio ajettavuus ja tuntuma. Erityisesti tehokkaat katuautot, raskas maastokäyttö. Siviilimäinen ajettavuus, mutta erinomainen pito, ja massakytkimeen verrattuna lähes kaksinkertainen lämmönsieto.

CG Dual Friction

Tehon/väännön lisäys +45%. Joustava ajettavuus, ja erinomainen pito. Yhdistelmä Kevlar- ja keraamisen materiaalin parhaita ominaisuuksia. Miellyttävä ajettavuus katukäytössä ja samalla erittäin kova tehonkesto.

CG Cerametallic

Täysiverinen järeä virityskytkin, jonka keraaminen kitkamateriaali on ajokäytökseltään looginen ja helppo. Cerametallic on katuajettava, mutta sen kautta voidaan välittää jopa kaksinkertainen teho vakiomoottoriin verrattuna. Valmistetaan käyttötarkoituksen mukaan 4-, 5-, 6- tai 8-lapaisena.

Kytkin tehdaskorjaukset & huollot

CG Performance korjaa ja huoltaa kytkimiä. Myös muunnostyöt ja kehitystyö.