tuningstudio.fi

QM02_45339

National

2-Massavauhtipyörän Korvaussarja

QM02_45339
CK10048F


VW Bora 1J2 1.9 TDi 4motion 9/00-5/05

ei sisällä irroitusmekanismia

moottorikoodit: ATD

Hinta: 445,00 €
sis. alv 24%
 srj

2-Massavauhtipyörän Korvaussarja VW Bora 1J2 1.9 TDi 4motion 9/00-5/05

Tuoteryhmä: 2-massavauhtipyörän korvaussar
Valmistaja: National

KAKSOISMASSAVAUHTIPYÖRÄN MUUNNOSSARJA

National-muunnossarja korvaa alkuperäisen 2-massavauhtipyörän normaalilla kiinteällä vauhtipyörällä. Sarjaan sisältyy kytkinsarja. Kaksoismassavauhtipyörän muuntaminen takaisin kiinteäksi säästää korjauskuluja tyypillisesti 25-60% alkuperäiseen rakenteeseen verrattuna.

Sarjaan sisältyy kaikki tarpeellinen:

  • Tasapainotettu kiinteä vauhtipyörä
  • Kytkinsarja
  • Vauhtipyörän ja kytkimen ruuvisarja
  • Painelaakeri, mikäli se mainitaan huomautuksissa

Muunnos kiinteään vauhtipyörään helpottaa yleensä auton ajettavuutta. Mm. mäkilähdöt ja tarkkaa peruuttaminen helpottuvat. Pääsääntöisesti kytkimen tuntuma selkeytyy, ja kuljettajan on helpompi tunnistaa koska on aika vaihtaa pienempi vaihde.

Brittiläistä laatutyötä

Brittiläinen National Auto Parts on Euroopan suurin yksityinen kytkinten, jarrulevyjen ja vauhtipyörän muunnossarjojen valmistaja. National soveltaa ISO 9001 -sertifioitua laatujärjestelmää. National-tuotemerkin lisäksi yhtiö valmistaa tuotteita monille maailmanmerkeille.Linkki valmistajan kotisivulle: www.national-auto.co.uk

Tässä automallissa käytetään hydraulista kytkimen irroitusmekanismia. Järjestelmän työsylinteri sijaitsee kytkinkopan sisällä.

Rakenne on toteutettu siten, että kytkinakseli kulkee työsylinterin ja painelaakerin läpi. Nämä osat kannattaa vaihtaa samalla kun vauhtipyörä ja kytkin vaihtuvat. Kaikkien osien uusiminen kerralla vähentää riskiä joutua avaamaan kytkinkoppa uudelleen esim. irroitusmekanismin vaihtoa varten.

HUOM!Kytkimen irroitusmekanismi ei sisälly pakettiin!