tuningstudio.fi

QM11_292527

K&N

Panelisuodatin

QM11_292527
33-2005


BMW 3 323 i Sedan 09.1982 - 08.1983

pakkaus: l=19,6 cm, w=4,44 cm, h=34,4 cm

BMW

Hinta: 101,25 €
sis. alv 24%
 kpl

Panelisuodatin BMW 3 323 i Sedan 09.1982 - 08.1983

Tuoteryhmä: Korvaussuodatin alkuperäiseen
Valmistaja: K&N

K&N korvaussuodattimet

K&N-korvaussuodatin on edullinen ja tehokas väline moottorin suorituskyvyn parantamiseen. Moottoriurheilussa kehitetty K&N-suodatin pudottaa imuvastuksen olemattomaksi tinkimättä suodatustuloksesta. Pienempi imuvastus tarkoittaa moottoritehoa ja parantaa vääntömomenttia. Yleensä myös kulutus putoaa.

K&N-korvaussuodatin on viimeinen ilmansuodatin, jonka autosi tarvitsee.

  • Kestävä ja pestävä puuvillasuodatin miljoonan mailin takuulla
  • Optimaalinen suodatustulos
  • Lisää tehoa ja vääntömomenttia
  • Ympäristöystävällinen: vähemmän suodatinjätettä
  • Auttaa säästämään polttoainetta

K&N-korvaussuodatin on viimeinen ilmansuodatin, jonka autosi tarvitsee. K&N-suodin voidaan pestä ja asentaa takaisin autoon. Suodattimen huolto- (pesu)väli on olosuhteista riippuen jopa 75 000 kilometriä.

K&N-suodattimen pesu ja öljyäminen

K&N-suodattimen huoltaminen on helppo rutiinitoimenpide, joka kannattaa tehdä noin kerran vuodessa. Pesu K&N suodattimen pesuaineella, kuivatus ja puuvillasuotimen kevyt öljyäminen K&N-suodatinöljyllä. Kannattaa tilata K&N-huoltosarja ensimmäisen suodattimen tilauksen yhteydessä. Huoltosarja on erittäin riittoisa: vaikka pesisit suotimen 4 kertaa vuodessa, pesuaine ja suodatinöljy riittää helposti 10 vuoden tarpeisiin.

Tilaa K&N-suodattimen huoltosarja tästä linkistä

TuningStudio.fi suosittelee K&N-korvaussuodatinta käytettäväksi sekä vakioautossa että kevyesti viritetyissä autoissa. Moottorinoptimoinnin, tehoboxin sekä esim. avaramman pakoputkiston kanssa K&N:n parempi virtaavuus pääsee entistä paremmin oikeuksiinsa.

Tiivistettynä: K&N on maailman paras ilmansuodatin. Piste.